måndag 23 november 2009

Kastanjegården och hårda ord

Nu är det klart att det definitivt inte blir någon ombildning på Kastanjegården. Efter den 6:e stämman var det majoritet för ombildning, konsult och styrelsen var överens om att allt hade gått rätt till och fullmakterna skulle klara en granskning.

Liknande var det hos oss i flyghöjden. Majoritet för ombildning och styrelsen hade kontrollerat att allt stämde men riktigt så var det inte. Kastanjegårdens styrelse och konsult hade missat att folk inte var folkbokförda röstade ja och liknande missar var gjorda i Flyghöjden. Hos oss båda resulterade det i att värden inte godkänner ombildningen.

Brf Kastanjegården fick även stänga ner sin anslagstavla på hemsidan då ja-röstare hade postat hot mot nej-röstare. Ja-röstare uppmanade nej-röstare att flytta därifrån i icke snälla ordalag. Dessa uppmaningar är något vi också har fått men då i snäll tappning. Nej-röstare anklagas för vara kommunister, ha dålig hygien, alkolister, iq-befriade och vara fattiga. Det är skönt att inte så hårda ord har använts hos oss i Skarpnäck.

Mer om Kastanjegården går att läsa SVD eller på Rädda Linjalen.

4 kommentarer:

  1. Jag tror det blev lite fel där: "Nej-röstare uppmanade ja-röstare att flytta därifrån i icke snälla ordalag." Det var ja-röstarna (ombildningsaktivisterna) som uppmanade oss att flytta. ;)
    Men nu hoppas vi få lite lugn och ro.

    Hälsningar Marie-Louise, Kastanjegården

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Förlåt M-L. Naturligtvis skulle det vara som du skrev. Var lite väl snabb där, nu är det fixat.

    SvaraRadera
  4. Läs dessa 2 artiklar:

    http://www.e24.se/pengar24/bostad/artikel_1684013.e24

    http://www.e24.se/pengar24/bostad/bostadsmarknaden/artikel_1729389.e24

    SvaraRadera