fredag 28 maj 2010

Gårdsmöte på Flygvärdinnan

På måndag den 31 maj är det gårdsmöte på Flygvärdinnan i Skarpnäck och temat är ombildning. Inbjuda gäster är Terje Gunnarsson, P O Brogren och Brf. Flygvärdinnan 1 ordf. Therese Flingdal. Vi hoppas på att alla som är nyfikna på vad som händer eller har frågor om ombildning kommer. Gårdsmötet anordnas av den lokala Hyresgästföreningen.

Nu har Flygvärdinnan fått ja på stämman i slutet av februari, snart är det juni och fortfarande har inget hänt. Helt uppenbart är det svårt att få ihop tillräckligt många som vill låna. Många av de boende kunde ställa upp på att rösta ja men sedan inte ta steget fullt ut och ta lån. Resultatet blir att styrelsen håller området gisslan, få vet vad som händer och när saker ska hända. Detta vill vi (Rädda Flygaren och Hyresgästföreningen) nu reda ut. Vad är det egentligen som händer? Varför dröjer allt, målet var att ombildningen skulle vara klar den 1 maj enligt styrelsen och snart är det juni.


Andra nyheter
Kvarteret Piskan på söder har haft stämma där det blev ett nej men ombildningskonsulten valde att ajournera stämman till måndag för att få ihop fler ja röster.

/Rikard Junkergård

3 kommentarer:

  1. Klart att Terje Gunnarsson och P-O Brogren kommer på kampanjmöte. De talar ju i egen sak och för egen lön.

    P-O Brogren, HGF's ombildningstorped, har förövrigt medverkat till sin sons ombildning i Danderyd. Kansigt va?

    Men som sagt - HGF = egen kassa och egen vinning.

    SvaraRadera
  2. Frida...

    Om du tar reda på lite mer kan du upptäcka att P-O Brogren's son är en vuxen man. Han är nog fullt kapabel att fatta egna beslut om sitt val av boende. Tycker du inte det?

    Det du kan reagera över istället är varför allmännyttan ombildas till bostadsrätter. Den frågan är mycket mer relevant.

    SvaraRadera
  3. Fattar inte varför alla tjatar om hans son? Mina barn behöver inte göra som jag eller ha samma åsikter, om de inte vill ombilda så är det upp till dem. Bara för att jag VILL ombilda behöver inte de göra samma sak. Tycker synd om den där sonen som hela tiden frå kritik för vad han gjort. han vela göra en bra affär, thats it...

    SvaraRadera