torsdag 15 oktober 2009

Stormen drar in

Dörrknackning pågår just nu.

I grupp av tre går de runt och erbjuder hjälp att fylla i låneansökan och undersöker hur många som tänker låna. Min undran är: borde de inte ha koll på det innan styrelsen svarar ja på erbjudandet.

Svar har lämnats till Stockholmshem den 12/10.
Styrelsen har inte gått ut med information om detta ännu. Nästa steg i processen är att handläggare på Stockholmshem ska kontrollera fullmakter och röstlängd. Detta kan ta två till fyra veckor. Därefter kan kontrakt upprättas och köpet genomföras.

5 kommentarer:

  1. Tänk att svenska språket har ett ord som är så svårt att förstå. Det är ordet NEJ. Vare sig det gäller att man inte vill köpa sin besittningsrätt av en lägenhet eller många andra saker. Ni i styreslsen lär er acceptera ett NEJ och sluta pressa andra människor. Vi pressar ju inte er till att säga NEJ till det ni vill

    SvaraRadera
  2. EN sak man inte gärna pratar om är att de som övertalats att rösta ja fast de tänker bo kvar som hyresgäster även skriver på ett annat avtal:
    Ytterligare ett halvårs dörrterror för att få folk att teckna mer eller mindre oseriösa lån.

    SvaraRadera
  3. Inte bara de som röstat JA som blir utsatta för övertalningskampanj, det gäller alla boende.

    SvaraRadera
  4. Håller med johan. Här i Tumstocken röstar även hyresgäster ja för att man lovar att badrummen ska renoveras, men man tänker bo kvar som hyresgäst. EJ KÖPA. Det blev NEJ på våra 2 köpstämmor men ivrarna ger sig Inte.
    Lisa

    SvaraRadera
  5. Ja,man undrar hur mkt dörrknackning folk ska stå ut med. Några är ute ikväll igen och knackar dörr.
    Är det inte dags för brf att gå ut med information hur läget är just nu el åtminstone tala om när vi får veta hur det blir framöver?

    SvaraRadera