tisdag 16 februari 2010

Ombildning och konsekvenser

I Dalen avlöstes stämmorna efter varandra och båda sidorna anklagade varandra för ohederliga fasoner. Både politiker och Hyresgästförening stod utanför stämmor och bevittnade hur det gick till när fullmakter skulle hämtas in under pågående stämma och fick mottaga glåpord.

I Västberga har allt från hårda ord till klotter och anklagelser om förstörelse cirkulerat och infekterat stämningen under ombildningen. Boende nekas medlemskap och uppmanas flytta med budskapet skrivet på dörren så att det verkligen inte ska missas.

När vi trodde vi hade sett allt så var det bara början. Det fortsätter och händer mitt framför oss i Skarpnäck också där en person blir hotad med våld, detta på grund av sina åsikter angående ombildning. Personen uppmanades att sluta vara emot ombildning, annars... Detta slutade naturligtvis med en polisinsats där den misstänkte greps.

Vad ska hända härnäst?

/Rikard Junkergård

3 kommentarer:

  1. Så ynkligt att hota...vilken liten och rädd människa det måste vara som gör något sånt!

    SvaraRadera
  2. Håller helt med föregående vilken liten ynklig människa. Vem vet varför en annan familj inte vill köpa. Respektera varandra åt båda håll så mår alla bättre

    SvaraRadera
  3. Tack och lov så är det väl ändå ett fåtal som beter sig som ovan med hot,trakasserier etc, MEN även om bara om en beter sig så så är det en för mkt! Vad tänker vissa mäniskor med?

    det är tillräckligt mkt ändå kring ombildningar som är jobbigt.

    Respektera varandra.

    SvaraRadera