onsdag 5 augusti 2009

Gårdsmöte

Rädda Flygaren
bjuder till gårdsmöte

Lördag 8/8 15.00-16.00

Sista chansen att diskutera ombildning innan köpstämman. Alla är välkomna att ta en fika och ventilera sina åsikter. Vi bjuder på fikat (kaffe, te och saft) och hoppas många dyker upp. Det är trots allt ett viktigt beslut som ska tas på måndag.

Med vänliga hälsningar
Rikard och Anna Maria

3 kommentarer:

  1. Jag håller tummarna för er i morgon! Hoppas det kommer många och ställer frågor. Som jag har sagt förut, ska man köpa bostadsrätt i dag så ska man göra det hos en stabil brf. Inte i ombildningshus...

    SvaraRadera
  2. Tack Martha. Återkommer efter mötet hur det gick.

    Vi tänkte bara ha det trevligt med grannarna och snacka lite ombildning.

    Många är medvetna om skillnaden mellan en stabil brf. och ombildning. Det är ju bara ett titta hur de arbetar. Hos oss går de inte ens ut med vilka som är i styrelsen eller någon programförklaring. Nada. Det är bara lite lappar undertecknat "styrelsen" i porten.

    Åter igen, tack Martha.

    SvaraRadera
  3. Offtopic, men intressant ändå. Igår förmiddag när jag surfade på internet fanns det 24 lediga bostadsrätter här i skarpnäck. Det var via hemnet jag hittade det. Varierande priser förvisso, fr 595000 till över miljonen. Kan ju inte direkt påstå att det råder brist på bostadsrätter här iallafall.
    Vi var tvungna att sätta upp nya lappar om mötet idag på morgonen då vi upptäckt att några var nerrivna.

    SvaraRadera