lördag 29 augusti 2009

Styrelsen byter portar?


Vet att styrelsen har lovat nya portar men kunde aldrig tro att de skulle vara så snabba med att sätta igång och riva de äldre portarna. Skämt åsido väcktes jag av ett bankande på porten tidigt i morse när ungdomar som försökte stoppa sin kompis som tydligen gärna vill in genom porten utan nyckel. Var nere i morse och kollade förödelsen efter nattens bravader och såg det jag misstänkte, en sönderslagen port och glas över hela entrén.

Det är andra gången på två veckor nu. Tidigare var våran port ganska skonad från skadegörelse men tydligen är det inte så längre. Andra portar i fastigheten har länge varit drabbade.

Trots all skadegörelse finns det en trygghet med trygghetsvärdarna som Stockholmshem har. Tyvärr kommer vi kanske att mista dem om föreningen tar över driften och beslutar att inte anställa trygghetsvärdar.

3 kommentarer:

  1. Nej nej Rikard, Allt blir genast mycket bättre. Se det som ett glasfyrferkeri! ...åsså själva gemenskapen när ni kittar tillsammans...

    SvaraRadera
  2. Ja just det, tillsammans, gemenskap och kramar.

    På tal om det får vi nog lov att göra mycket tillsammans. Såg inget i besiktningen om att alla fönster snart måste kittas om. De håller på att falla sönder totalt. Antar att det var för jobbigt att öppna och kolla. Det är således inte med i den ekonomiska planen och då får vi göra det tillsammans eller låna mer pengar. Låna, låna och låna, vackra ord för en konsult och förening.

    SvaraRadera
  3. Det är solidaritet, att bo med pack som vandaliserar och dessutom tycka det är mysigt.

    Idioter.

    SvaraRadera