lördag 22 augusti 2009

Vad händer OM?

På måndag (24/8) smäller det, stämma klockan 19.00. Men vad händer OM det blir en majoritet för ombildning. Vilka ska ta över rodret efter Stockholmshem? Brf. Ordföranden har sagt till mig att han inte har något intresse efter ombildningen att vara ordförande. De andra i styrelsen verkar inte ha något intresse alls då de inte ens vill gå ut med namn nummer eller något. Vi har försökt förmå föreningen att anordna möten men utan resultat. De enda möten som "de" har fixat är med konsulterna bakom ryggen, eller rättare sagt bakom konsulternas rygg då konsulterna har styrt allt på de få möten som varit. Vi märker att det är likadant hos Linjalen där också deras styrelse inte vill anordna möten. Men där är i alla fall inte styrelsen anonym.

För att en förening ska fungera är en fungerande styrelse ett måste. Hos oss känns det som ett stort frågetecken.

4 kommentarer:

  1. Hjärtligt lycka till. Vi i Linjalen håller tummarna!

    Haresåbraregår!
    Johan

    SvaraRadera
  2. Tackar så mycket! :) Jo, det är nervöst.

    Anna Maria

    SvaraRadera
  3. Stockholmshem som hyresvärd är det bästa som finns! Go for it!! Vilket fantastiskt arbete ni har gjort för att öppna ögonen och öronen för dem som inte begripit vad gäller!! Hyresrätten SKALL vara kvar. Tack för er insats, det blir NEJ till ombildningen!

    SvaraRadera
  4. Ja , det är verkligen synd att förlora stockholmshem, det är ju bara att läsa på deras hemsida eller ringa huvudkontoret så får man svar på det mesta. och det är synd då de ska satsa extra mkt på att rusta hyresrätterna 2009 -2011 tror jag det var.
    Tycker också sthlmhem är den bästa värden(iallafall av dom jag bott hos hittills) och jag vet fler som tycker det så brf har mkt att leva upp till nu!
    och tack för berömmet, det värmer.

    SvaraRadera